Elikkä oon siis porukoilla naapurikunnas viättääs joululomaa, ja täs miätiin sitä kuinka on outoo olla tääl ku äitee ei oo puhunu mitään töihin menosta, ja kiireitä on muutenkin vähemmän.. (äitee on vuarotöis joissa ei mitään selkeit aamu/ilta/yö vuororajoi)

Meill'ei tänä vuonna oo hirveen paljon mitään joulukrääsää, mikä on mun mielest ihan ok. Itte en viihdy jos on hämärää ja silti joka pualel on kaikenmaailman jouluvaloi ja koristeita ja kaikki on punasta jne..

Jouluaatto vietetään perheen kanssa: Äitee, isä, sisarukset, sisarusten puolisot ja- lapset.

Aamusta saunaan ja vielä viimeiset joulupuuhat ennen kuin sisarusten perheet tulee. Sitten isä lukee jouluevankeliumin, syödään jouluruokaa rauhassa ja PALJON. Sit ollaan hetki ihan rauhassa jonka jälkeen juodaan joulukahvit, sen jälkeen jaetaan joululahjat ja loppuilta menee siin omalla painollaan..

Toivottavasti jossain vaihees kerkee kattoo Lumiukko-klassikon, joka jotenki kuitenki kuuluu jouluun..

Ainii, ja joulun ehdottomasti lempikappaleisiin kuuluu All I Want For Christmas Is You  - My Chemical Romance  sekä  Walking In The Air - Kurt Nilsen & Kringkastingorkestret.

 

(JA tiedän että kirjoitustyylini on vaikeasti luettavaa, pisteet ja pilkut ei ole kohdillaan, ja kirjoitan niin kuinka puhun. Mut jos ärsyttää ni voivoi.. ;) )